Up All Night !
SERABUT !
Sunday, 26 August 2012 | 23:45 | 0 comments

SELAMAT HARI RAYA uolls ! Macam macam musibah menimpa sepanjang bulan ramadhan :(
Ada cerita gembira dan ada juga cerita sedihnya.


3 hari sebelum raya adik masuk hospital. Dia kena jangkitan paru-paru pula. 4 hari dia bermalam dekat hospital di Perak. Masa adik sakit tu, mak memang tak lalu makan walaupun sesuap nasi. Tapi di gagahkan juga untuk makan, sebab nak bagi tenagakan.


Pagi raya tu, mak telefon. Mak cakap adik dah boleh keluar hospital. On that time, hati ni rasa gembira dan lega sangat. Kitorang pun siap cepat-cepat. Lepas solat hari raya , terus pergi hospital. :)


Muka dengan gembiranya tersenyum lebar :D Yeeyyy adik balik rumah juga akhirnya. Kitorang semua beraya dihospital B). Woww pengalaman kan :)

Apa pun yang terjadi dalam hidup kita, kita kena jadi kuat. Kuat kan hati, kena sentiasa ingat Allah :) Okay selamat hari raya, Assalamualaikum <3

Older Post | Newer Post
The Owner

I hate that I miss you. I hate that you forgot about me. I hate that you don't want me. I hate that I still care about you.

Tagboard


Tourist
buy tramadol 50mg hcl
ClickHere


Credits
Template design by : AlinAfina
Edit by : CahayaPencinta

All right reserved by the owner